Zlatan klackade United till kvartsfinal
نوشته شده توسط : Alisa

Det var en sån där kväll på Old Trafford då enstaka busvisslingar hördes genom publiksorlet och man tog en extra bärs i paus.Manchester United är vidare till kvartsfinal i Europa League. I åttondelsreturen mot Rostov stod Zlatan Ibrahimovic för en klackpassning fram till matchens enda mål.Svensken slitage Billiga Fotbollströjor räddade Manchester United igen.

Zlatan Ibrahimovic fanns med från start och var även pigg under den första halvleken. Svensken hade bland annat två stolpträffar som kunde ha gett United-ledningen.Men segermålet och det definitiva avgörandet kom i den andra halvleken. Zlatan Ibrahimovic klackade fram Juan Mata som satte det avgörande 1-0-målet till Old Traffords stora jubel.

I den 70:e minuten klacktouchade Zlatan ett inlägg vidare i straffområdet till Juan Mata som satte 1-0 från nära håll.Matas mål i en Manchester United tröja matchen blev singel,och United är vidare till kvartsfinal i Europa League efter 2-1 sammanlagt.

Men segern lämnar en bitter eftersmak för José Mourinho. Paul Pogba tvingades bryta matchen i början av den andra halvleken på grund av en befarad muskelskada i baksida lår.Fransmannen stannade upp mitt i en löpning och visade snabbt att han ville byta. Pogba tog sig därefter mot höger baksida lår och gick i väg mot omklädningsrummen.